Wat veranderde er in de Crypto Markten terwijl u sliep – 9 april

  • Bitcoin handelt hoger op de dag na het maken van een bullish engulfing candlestick gisteren.
  • De XRP market cap heeft Tether (USDT) ingehaald.
  • JPMorgan Chase heeft zijn jaarverslag 2020 vrijgegeven aan de aandeelhouders.

BeInCrypto presenteert onze dagelijkse ochtend roundup van crypto nieuws en marktveranderingen die je misschien gemist hebt terwijl je sliep.

Bitcoin update

Ondanks dat BTC op 7 april daalde, creëerde het de volgende dag een bullish engulfing candlestick. Dit is een teken dat de koopkracht toeneemt. De dip van 7 april is nu volledig teruggetrokken.

De RSI koerst boven de 50 en de Stochastics oscillator heeft een bullish cross gemaakt.

Daarom is het waarschijnlijk dat de trend bullish is.

Altcoin stijgers

De crypto top-10 staat vanochtend bijna allemaal in het groen. XRP is al bijna 7% gestegen in een beweging terug boven de $1,00. Zijn market cap passeerde het niveau van $46 miljard en haalde daarmee de #4-plek van Tether (USDT) in.

Bitcoin Gold (BTG) is voor de tweede keer deze week de grootste dagelijkse stijger. Het wordt momenteel verhandeld voor bijna $113 met een winst van 32% op de dag. BTG is ook de grootste stijger van de afgelopen week met een stijging van 173%.

Harmony (ONE) is de grootste verliezer van de dag op het moment van drukken. Het token is 6% gedaald op de dag en 10% in de afgelopen week. Hierdoor is het teruggezakt naar de #78 positie.

In ander cryptonieuws

  • In een aankondiging van 9 april verklaarde Badger DAO dat zijn partnerschap met Fireblocks tot doel heeft institutionele Bitcoin naar het DeFi ecosysteem te brengen. Het Bitcoin-wikkelprotocol heeft ook de ambitie om het gebruik ervan te vergroten onder de groeiende institutionele beleggersbasis.
  • Een nieuwe Metaverse Index (MVI) zal de toonaangevende tokens en projecten in de NFT en virtuele metaverse ruimte volgen. Het is gelanceerd door Index Coop, een DAO gespecialiseerd in het creëren van crypto-economie index tokens.
  • JPMorgan Chase CEO en miljardair Jamie Dimon heeft het jaarverslag 2020 vrijgegeven aan de aandeelhouders. Dimon ging in op crypto en legde uit dat er behoefte is aan inzicht in de regelgeving rond de industrie.