Bitcoin-derivaterhandlere øger positioner efter Bullish Move

Bitcoin-futures- og optionsmarkedet tiltrækker en strøm af handlende, efter at prisen på BTC skød over $ 13.000 i går.

Den stærke stigning i Bitcoin de sidste 24 timer får institutionelle indehavere til at afdække deres positioner, mens futuresmarkedet for BTC forudsiger mere plads til tyre.

Bitcoin-forhandlere forbereder sig på næste store træk

Mængden af ​​uafviklede Bitcoin Circuit optionskontrakter bevægede sig tæt på $ 2,5 mia. Dollar, en heltidshøjde for målingerne.

Optionskontrakter giver køberen mulighed for at sælge et underliggende aktiv til en bestemt pris og dato i fremtiden. En salgsoption bruges til salg, mens opkaldsoptioner bruges til køb. De fleste af mulighederne udløber den 30. oktober og den 25. december . Øgede muligheder OI antyder mere volatilitet i de kommende dage.

Sætningsforholdet er steget fra 0,66 til 0,73 i den sidste uge. En stigning i put / call-forholdet er tegn på en stigning i salgsrenterne.

Da optioner imidlertid er sikringsinstrumenter, kan forholdsstigningen også antyde institutters øgede spotkøb.

Den samlede åbne rente (OI) for futureskontrakter for Bitcoin på tværs af alle børser steg til et nyt månedligt højdepunkt på $ 2,5 mia. Ifølge Glassnode- data. Alene på Chicago Mercantile Exchange (CME) var OI’s stigning mere end 22% inden for de sidste 24 timer.

I modsætning til optionskontrakter er futureskontrakter forpligtelser for købere af kontrakter til at købe eller sælge et underliggende aktiv på en bestemt dato og pris i fremtiden.

I går steg det samlede volumen af ​​evige swaps også til en månedlig højde over $ 1,6 mia

På kryptomarkeder giver evige swaps kontraktindehavere mulighed for at have deres futurespositioner evigt ved at rulle kontrakterne efter betaling af finansieringssatser med jævne mellemrum.

Den overordnede markedsposition afgør finansieringsgraden for evige swapkontrakter. Hvis der er flere købere end sælgere, betaler longs shorts og omvendt. Finansieringsgraden er i øjeblikket lidt positiv på 0,003% og er endnu ikke nået euforiske niveauer, hvor futureshandlere overdriver deres positioner. Først når niveauer når op på 0,03% til 0,06%, kan markederne defineres som euforiske.